Volkorenhavermout met banaan, amandel en kokos
Weinig tijd 's ochtends? Deze volkorenhavermout heb je al in een kwartier gemaakt!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 3 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de bananen in plakjes.
Breng ondertussen in een steelpan de amandeldrink aan de kook. Voeg de havermout en ⅔ van de banaan toe. Laat ca. 7 min. al roerend op laag vuur doorkoken. Haal van het vuur en laat 2 min. staan.
Verdeel de havermout over diepe kommen en verdeel de rest van de plakjes banaan, de kokossnippers en de amandelen erover. Besprenkel met de honing.
Volkorenhavermout met banaan, amandel en kokos
Weinig tijd 's ochtends? Deze volkorenhavermout heb je al in een kwartier gemaakt!
null personen
405 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 3 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de bananen in plakjes.
Breng ondertussen in een steelpan de amandeldrink aan de kook. Voeg de havermout en ⅔ van de banaan toe. Laat ca. 7 min. al roerend op laag vuur doorkoken. Haal van het vuur en laat 2 min. staan.
Verdeel de havermout over diepe kommen en verdeel de rest van de plakjes banaan, de kokossnippers en de amandelen erover. Besprenkel met de honing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
25 g kokossnippers
3 bananen
800 ml amandeldrink naturel
150 g volkoren havermout
50 g ongebrande amandelen
2 el vloeibare bloemenhoning