Volkorenhavermout met banaan, amandel en kokos
bewaar
bewaar

Volkorenhavermout met banaan, amandel en kokos

Weinig tijd 's ochtends? Deze volkorenhavermout heb je al in een kwartier gemaakt!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 3 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de bananen in plakjes.

Breng ondertussen in een steelpan de amandeldrink aan de kook. Voeg de havermout en ⅔ van de banaan toe. Laat ca. 7 min. al roerend op laag vuur doorkoken. Haal van het vuur en laat 2 min. staan.

Verdeel de havermout over diepe kommen en verdeel de rest van de plakjes banaan, de kokossnippers en de aman­delen erover. Besprenkel met de honing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenhavermout met banaan, amandel en kokos

Weinig tijd 's ochtends? Deze volkorenhavermout heb je al in een kwartier gemaakt!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig