Havermoutpap met banaan en walnoot
bewaar
bewaar

Havermoutpap met banaan en walnoot

Onze oma's wisten al wat goed voor ons was: havermoutpap! Deze keer met honing, banaan en walnoot.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de melk in een pan. Roer regelmatig. Voeg als de melk tegen de kook aan is al roerend de havermout en een mespunt zout toe. Draai het vuur laag en laat al roerend 5 min. indikken. Zet het vuur uit en roer de helft van de honing erdoor.

Pel ondertussen de bananen en snijd in plakjes. Breek de walnoten in stukjes. Verdeel de pap over 4 diepe borden of kommen. Verdeel de plakjes banaan en walnoten erover. Besprenkel met de rest van de honing.

variatietipVarieer ook met ander fruit, zoals (diepvries) frambozen, blauwe bessen, appel, dadels of stukjes kakifruit. In plaats van walnoten kun je ook hazelnoten of amandelen gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Havermoutpap met banaan en walnoot

Onze oma's wisten al wat goed voor ons was: havermoutpap! Deze keer met honing, banaan en walnoot.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig