Rodekool-mangosalade met garnalen en pinda’s
bewaar
bewaar

Rodekool-mangosalade met garnalen en pinda’s

Door kant-en-klare quinoa te gebruiken zet je al in 10 min. deze luxe lunch op tafel!

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng het limoenrasp door de garnalen en breng op smaak met peper.

Hak de pinda’s fijn. Doe het limoensap, de helft van de pinda’s en de olijfolie in een kom en klop tot een grove dressing. Voeg eventueel 1 el water (per 4 personen) toe. Breng op smaak met peper.

Meng de rodekool en de quinoa met de dressing en verdeel samen met de rucola, mangostukjes en garnalen in componenten over diepe borden. Bestrooi met de rest van de pinda’s en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rodekool-mangosalade met garnalen en pinda’s

Door kant-en-klare quinoa te gebruiken zet je al in 10 min. deze luxe lunch op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig