Rodekool-mangosalade met garnalen en pinda’s
Door kant-en-klare quinoa te gebruiken zet je al in 10 min. deze luxe lunch op tafel!
Aan de slag
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng het limoenrasp door de garnalen en breng op smaak met peper.
Hak de pinda’s fijn. Doe het limoensap, de helft van de pinda’s en de olijfolie in een kom en klop tot een grove dressing. Voeg eventueel 1 el water (per 4 personen) toe. Breng op smaak met peper.
Meng de rodekool en de quinoa met de dressing en verdeel samen met de rucola, mangostukjes en garnalen in componenten over diepe borden. Bestrooi met de rest van de pinda’s en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Rodekool-mangosalade met garnalen en pinda’s
Door kant-en-klare quinoa te gebruiken zet je al in 10 min. deze luxe lunch op tafel!
null personen
360 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng het limoenrasp door de garnalen en breng op smaak met peper.
Hak de pinda’s fijn. Doe het limoensap, de helft van de pinda’s en de olijfolie in een kom en klop tot een grove dressing. Voeg eventueel 1 el water (per 4 personen) toe. Breng op smaak met peper.
Meng de rodekool en de quinoa met de dressing en verdeel samen met de rucola, mangostukjes en garnalen in componenten over diepe borden. Bestrooi met de rest van de pinda’s en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
200 g verse voorgekookte garnalen
60 g ongezouten pinda's
2 el extra vierge olijfolie
300 g biologische gesneden rodekool
250 g Lassie voorgestoomde quinoa in stazak
20 g rucola
275 g verse zongerijpte mangostukjes