Overnight oats met mango
Overnight oats slapen een nachtje in de koelkast zodat jij in de ochtend een gezond ontbijt hebt!
Aan de slag
Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de vrucht uit. Hak de amandelen grof.
Meng de drinkyoghurt met het sinaasappelrasp en -sap, de havermout, helft van de amandelen en ⅔ van de mangostukjes. Verdeel over de kleine kommen of glazen en verdeel de rest van de mangostukjes erover. Dek de kommen af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
Garneer voor serveren met de rest van de amandelen.
Overnight oats met mango
Overnight oats slapen een nachtje in de koelkast zodat jij in de ochtend een gezond ontbijt hebt!
null personen
325 kcal
10 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de vrucht uit. Hak de amandelen grof.
Meng de drinkyoghurt met het sinaasappelrasp en -sap, de havermout, helft van de amandelen en ⅔ van de mangostukjes. Verdeel over de kleine kommen of glazen en verdeel de rest van de mangostukjes erover. Dek de kommen af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
Garneer voor serveren met de rest van de amandelen.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sinaasappel
60 g ongebrande amandelen
450 g drinkyoghurt passievrucht mango
150 g volkoren havermout
250 g diepvries mangostukjes
Dit heb je nodig
glazen (250 ml)
vershoudfolie