Gevulde pastasalade met roomkaas
Pastasalades doen het goed bij de BBQ, in het park, in het weekend en eigenlijk ook iedere andere dag van de week.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de tuinbonen de laatste 3 min. mee.
Laat ondertussen de paprika uitlekken in een vergiet. Snijd de bosuitjes in dunne ringen en de salami in plakjes. Meng de roomkaas met de yoghurt.
Giet de pasta en tuinbonen af, spoel voorzichtig onder koud stromend water en laat uitlekken.
Meng de pasta en tuinbonen met het roomkaasmengsel en vervolgens met de spinazie, bosui, paprika en salami. Breng op smaak met peper en eventueel zout en serveer.
Gevulde pastasalade met roomkaas
Pastasalades doen het goed bij de BBQ, in het park, in het weekend en eigenlijk ook iedere andere dag van de week.
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de tuinbonen de laatste 3 min. mee.
Laat ondertussen de paprika uitlekken in een vergiet. Snijd de bosuitjes in dunne ringen en de salami in plakjes. Meng de roomkaas met de yoghurt.
Giet de pasta en tuinbonen af, spoel voorzichtig onder koud stromend water en laat uitlekken.
Meng de pasta en tuinbonen met het roomkaasmengsel en vervolgens met de spinazie, bosui, paprika en salami. Breng op smaak met peper en eventueel zout en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse perle con basilico
450 g diepvries fijne tuinbonen
310 g gegrilde rode paprikareepjes in pot
3 bosuitjes
80 g AH Excellent salami met zomertruffel
150 g zuivelspread knoflook en kruiden
50 ml halfvolle yoghurt
100 g babyspinazie