Gemberbierijsjes
Lekker fris en een beetje pit: deze gemberbierijsjes helpen je de zomer wel door!
Aan de slag
Boen de limoenen schoon en rasp de groene schil. Pers van de helft van de vruchten het sap uit. Meng het limoensap en -rasp met het gemberbier in een maatbeker.
Schenk het mengsel in de ijsvormen. Laat minimaal 5 uur invriezen.
Gemberbierijsjes
Instructievideo - 00:24 min.
Gemberbierijsjes
Lekker fris en een beetje pit: deze gemberbierijsjes helpen je de zomer wel door!
nagerecht
null personen
45 kcal
10 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Boen de limoenen schoon en rasp de groene schil. Pers van de helft van de vruchten het sap uit. Meng het limoensap en -rasp met het gemberbier in een maatbeker.
Schenk het mengsel in de ijsvormen. Laat minimaal 5 uur invriezen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 limoenen
500 ml gemberbier
Dit heb je nodig
ijsvormpjes