Mexican mule
Hot stuff! Deze spicy cocktail met tequilla krijgt z'n kick van de jalapeño peper!
Aan de slag
Snijd de limoen in parten en de jalapeñopeper in ringen. Verdeel het crushed ice over de cocktailglazen en verdeel er de tequila, gemberbier en de gembersiroop over.
Roer kort met een lepel en verdeel over de glazen. Pers wat sap van de limoen boven de glazen uit en garneer met de peper. Serveer de rest van de limoenparten erbij.
Mexican mule
Hot stuff! Deze spicy cocktail met tequilla krijgt z'n kick van de jalapeño peper!
null personen
140 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de limoen in parten en de jalapeñopeper in ringen. Verdeel het crushed ice over de cocktailglazen en verdeel er de tequila, gemberbier en de gembersiroop over.
Roer kort met een lepel en verdeel over de glazen. Pers wat sap van de limoen boven de glazen uit en garneer met de peper. Serveer de rest van de limoenparten erbij.
variatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
½ jalapeñopeper
200 g crushed ice
120 ml tequila silver
500 ml gemberbier
2 el gembersiroop
Dit heb je nodig
cocktailglazen