Volkorenbrood met kaas en radijs
Een frisse start van de dag. Kies voor je ontbijt eens voor de combinatie van kaas en radijs.
Aan de slag
Was de radijs, inclusief het blad. Laat goed uitlekken. Snijd het blad van de radijs en snijd het fijn. Snijd de radijs in dunne plakjes en meng met de azijn. Laat 10 min. staan.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Beleg de sneetjes brood met de plakken kaas en verdeel het radijsblad en de radijs erover. Bestrooi met de bieslook en breng op smaak met peper.
Volkorenbrood met kaas en radijs
Een frisse start van de dag. Kies voor je ontbijt eens voor de combinatie van kaas en radijs.
null personen
380 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Was de radijs, inclusief het blad. Laat goed uitlekken. Snijd het blad van de radijs en snijd het fijn. Snijd de radijs in dunne plakjes en meng met de azijn. Laat 10 min. staan.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Beleg de sneetjes brood met de plakken kaas en verdeel het radijsblad en de radijs erover. Bestrooi met de bieslook en breng op smaak met peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bos radijs
2 el appelciderazijn
5 g verse bieslook
8 sneetjes volkorenvloerbrood
8 plakken belegen 30+ kaas