Tortilla's met vissticks, salade en ananassalsa
bewaar
bewaar

Tortilla's met vissticks, salade en ananassalsa

It's a wrap: deze snelle tortilla's met visticks staan al in 15 min. op tafel!

15 min. bereiden

zeer pittig

11 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de vissticks op middelhoog vuur in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Spoel ondertussen de mais in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng in een ruime kom met de rodekool, peen julienne en yoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snipper de rode ui. Halveer de jalapeñopepers, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd fijn. Snijd de ananas in heel kleine stukjes. Doe de ui, jalapeñopeper en ananas in een kom. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Voeg het limoenrasp en -sap toe aan de kom. Meng alles goed en breng de salsa op smaak met peper en eventueel zout.

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg elke tortilla met kool-maissalade, vissticks en ananassalsa. Rol op en snijd schuin doormidden.

combinatietipMeng fijngesneden koriander door de salsa.
bewaartipMaak van de rest van de rodekool een salade. Meng de rodekool met 1-2 el Griekse yoghurt, 1 el mayonaise, een ½ el azijn, een ½ bakje fijngesneden peterselie, peper en eventueel zout.
algemeenDe vers gesneden ananas is niet in elke Albert Heijn-winkel verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl of gebruik een schaal van 250 g.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortilla's met vissticks, salade en ananassalsa

It's a wrap: deze snelle tortilla's met visticks staan al in 15 min. op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig