Vegetarische nachoschotel
bewaar
bewaar

Vegetarische nachoschotel

Knapperige nachochips, frisse groenten, kruidige rulstukjes en een romige saus: deze vegetarische nachoschotel heeft 't allemaal!

15 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de rulstukjes samen met de tacokruiden op middelhoog vuur 5 min.

Spoel ondertussen de mais in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de tomaatjes.

Boen de limoen schoon, rasp de groene schil, pers de helft van de vrucht uit en snijd de andere helft in partjes. Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Doe de avocado, yoghurt, 1 el limoensap (per 4 personen) en het limoenrasp in de hoge beker van de staafmixer en pureer tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Meng de mais met de rulstukjes, rode ui, paprika en tomaatjes. Besprenkel met de dressing. Verkruimel de nachochips en verdeel erover. Serveer met de limoenparten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische nachoschotel

Knapperige nachochips, frisse groenten, kruidige rulstukjes en een romige saus: deze vegetarische nachoschotel heeft 't allemaal!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig