Kimchi fried rice
bewaar
bewaar

Kimchi fried rice

Kan jij jouw rijst niet meer zonder kimchi eten? Top, want kimchi en fried rice is een gouden combi!

20 min. bereiden / 5 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ca. 5 min. zonder deksel uitstomen en roer los met een vork. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen en de knoflook fijn. Scheur of knip de nori in kleine stukjes.

Verhit ⅔ olie in een hapjespan of wok en voeg de knoflook en de helft van de bosui toe. Bak 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de kimchi met sap, de helft van de nori, de sojasaus en de rijst toe en roerbak ca. 5 min. op hoog vuur.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de eieren. Breng op smaak met zout. Verdeel de kimchi fried rice met de gebakken eieren over de kommen en strooi het sesamzaad, de rest van de bosui en de rest van de nori erover.

Kimchi fried rice

Instructievideo - 00:37 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kimchi fried rice

Kan jij jouw rijst niet meer zonder kimchi eten? Top, want kimchi en fried rice is een gouden combi!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig