Versierde aardbeien met chocolade
Of je nu iets te vieren hebt of niet, deze versierde aardbeien maken van elk moment een feestje!
10 min. bereiden / 20 min. wachten
4 ingrediënten
Aan de slag
Breek de witte chocolade in stukjes en smelt in een hittebestendige kom boven een steelpan met heet water (au-bain marie). Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt.
Roer de groene kleurstof met een spatel door de witte chocolade tot de gewenste kleur. Leg ondertussen een vel bakpapier op een bord en doe de versiering in een kleine kom.
Leg ondertussen een vel bakpapier op een bord en doe de versiering in een kleine kom.
Houd 1 voor 1 de aardbeien vast bij de kroontjes en dip ze tot halverwege met een ronddraaiende beweging door de gesmolten chocolade. Leg ze op het met bakpapier beklede bord. Besprenkel direct met de versiering.
Versierde aardbeien met chocolade
Instructievideo - 00:28 min.
Versierde aardbeien met chocolade
Of je nu iets te vieren hebt of niet, deze versierde aardbeien maken van elk moment een feestje!
null personen
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Breek de witte chocolade in stukjes en smelt in een hittebestendige kom boven een steelpan met heet water (au-bain marie). Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt.
Roer de groene kleurstof met een spatel door de witte chocolade tot de gewenste kleur. Leg ondertussen een vel bakpapier op een bord en doe de versiering in een kleine kom.
Leg ondertussen een vel bakpapier op een bord en doe de versiering in een kleine kom.
Houd 1 voor 1 de aardbeien vast bij de kroontjes en dip ze tot halverwege met een ronddraaiende beweging door de gesmolten chocolade. Leg ze op het met bakpapier beklede bord. Besprenkel direct met de versiering.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g witte chocolade
¼ tube Cake Decor regenboogkleurstoffen
20 g Dr. Oetker unicorn mix
250 g aardbeien
Dit heb je nodig
bakpapier