Vegetarische BBQ-spiesjes met paprika en cashewroom
Vega bbq spiesje in 20 minuten klaar. Dat is nog eens een snel bbq-maaltje!
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzetten en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes van 1 cm. Besprenkel met de olijfolie en verdeel over de BBQ-grillpan. Rooster 8-10 min. Schep af en toe om.
Gril ondertussen 12 vega kipsaté-spiesjes 3 min., keer regelmatig.
Meng de cashewspread met de kruidenboterkruiden en het water los. Schep de paprikareepjes op een serveerschaal en besprenkel met de helft van de cashewsaus. Bestrooi met de rest van kruidenboterkruiden. Serveer de rest ernaast.
Vegetarische BBQ-spiesjes met paprika en cashewroom
Vega bbq spiesje in 20 minuten klaar. Dat is nog eens een snel bbq-maaltje!
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzetten en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes van 1 cm. Besprenkel met de olijfolie en verdeel over de BBQ-grillpan. Rooster 8-10 min. Schep af en toe om.
Gril ondertussen 12 vega kipsaté-spiesjes 3 min., keer regelmatig.
Meng de cashewspread met de kruidenboterkruiden en het water los. Schep de paprikareepjes op een serveerschaal en besprenkel met de helft van de cashewsaus. Bestrooi met de rest van kruidenboterkruiden. Serveer de rest ernaast.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak paprikamix
2 el olijfolie mild
12 bbq vegetarische kipsaté spiesen
100 g plantaardige cashewspread
2 el kruidenboterkruiden
2 el water
1 tl kruidenboterkruiden
Dit heb je nodig
BBQ
BBQ grillpan