Vegan gadogado met tempeh en groenten
bewaar
bewaar

Vegan gadogado met tempeh en groenten

Goedkoop en vegan eten doe je heel makkelijk deze vegan gadogado met gebakken tempeh en groenten. Een echt gadootje!

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de tempeh in de breedte, snijd in dunne plakken en snijd deze in de lengte in dunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de tempeh in 8 min. krokant. Voeg de ketjap en sambal toe en bak nog 2 min.

Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen, halveer ze en kook in 5 min. beetgaar. Voeg de laatste minuut de taugé toe. Giet af en spoel af met koud stromend water.

Bereid ondertussen de gadogadosaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de komkommer in de lengte en snijd in dunne schuine plakken. Snijd de halve kropsla in repen en hak de pinda’s grof.

Meng de groenten en verdeel over een grote schaal. Verdeel de tempeh erover en bestrooi met de pinda’s. Serveer met de gado-gadosaus en kroepoek.

combinatietip Lekker met extra sambal en een limoenpartje.
achtergrondinfoNiet elke ketjap en sambal is veganistisch, de huismerk-producten van AH zijn dat wel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan gadogado met tempeh en groenten

Goedkoop en vegan eten doe je heel makkelijk deze vegan gadogado met gebakken tempeh en groenten. Een echt gadootje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig