Marsepein-chocoladelolly
Deze marsepein-chocoladelolly's zien er niet alleen prachtig uit, de kids zullen er ook dol op zijn.
Aan de slag
Doe de chocolade in een kom boven een pan met een laagje heet water. De kom mag het water niet raken (au bain-marie). Smelt de chocolade. Strooi de nougatine in een bord. Maak met je handen 16 kleine balletjes (per 4 personen) van de marsepein.
Rol de balletjes met behulp van een vork 1 voor 1 door de chocolade en leg ze in het bord met nougatine. Bestrooi de balletjes rondom met nougatine, druk rondom stevig aan en leg ze op een met bakpapier bekleed dienblad dat in de koelkast past.
Zet in de koelkast en laat ten minste 1 uur opstijven. Rijg aan elke prikker 4 chocolade-nougatineballetjes.
Marsepein-chocoladelolly
Deze marsepein-chocoladelolly's zien er niet alleen prachtig uit, de kids zullen er ook dol op zijn.
nagerecht
null personen
405 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Doe de chocolade in een kom boven een pan met een laagje heet water. De kom mag het water niet raken (au bain-marie). Smelt de chocolade. Strooi de nougatine in een bord. Maak met je handen 16 kleine balletjes (per 4 personen) van de marsepein.
Rol de balletjes met behulp van een vork 1 voor 1 door de chocolade en leg ze in het bord met nougatine. Bestrooi de balletjes rondom met nougatine, druk rondom stevig aan en leg ze op een met bakpapier bekleed dienblad dat in de koelkast past.
Zet in de koelkast en laat ten minste 1 uur opstijven. Rijg aan elke prikker 4 chocolade-nougatineballetjes.
combinatietip:
combinatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g extra pure chocolade
95 g nougatine in bakje
150 g blanke marsepein
Dit heb je nodig
bakpapier
bamboespies