Kerst borrelplank
Tussen de kerstbrunch en het kerstdiner is er altijd nog ruimte voor deze heerlijke kerst-borrelplank.
Aan de slag
Verdeel de artisjokken, groentechips, olijven en amandelen over kommetjes en zet ze op de borrelplank.
Leg de geitenkaas, boerenbrie, parmaham, chips, het blikje sardines en de scrocchi tussen de kommetjes op de plank.
Serveer met (kaas)messen, servetten, vorkjes en/of kleine prikkers.
Kerst borrelplank
Tussen de kerstbrunch en het kerstdiner is er altijd nog ruimte voor deze heerlijke kerst-borrelplank.
null personen
670 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de artisjokken, groentechips, olijven en amandelen over kommetjes en zet ze op de borrelplank.
Leg de geitenkaas, boerenbrie, parmaham, chips, het blikje sardines en de scrocchi tussen de kommetjes op de plank.
Serveer met (kaas)messen, servetten, vorkjes en/of kleine prikkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
120 g koelverse gegrilde artisjokharten
100 g Kalamata-olijven
75 g rookamandelen
250 g oude geitenkaas
165 g boerenbrie
90 g parmaham
100 g groentechips
120 g sardines in olijfolie met citroen in blik
100 g scrocchi toast met zeezout
Dit heb je nodig
grote borrelplank