Tapas borrelplank
Wil jij een tapas borrelplank maken? Met dit recept lever jij een tapas borrelplank waar iedereen blij van wordt!
Aan de slag
Giet de gegrilde paprika af in een vergiet en laat uitlekken. Snijd de paprika in de lengte in repen van ca. 1 cm. en doe in een kommetje. Doe de olijven, de ansjovis en de Coppa-rolletjes in kommetjes en zet alles op de borrelplank.
Snijd de fuet in heel dunne plakjes en leg op de plank. Snijd een deel van de manchego in plakjes en leg op de plank met de rest van het stuk. Leg de Jamon Serrano op de plank. Leg de scrocchi erbij.
Serveer met (kaas)messen, servetten, vorkjes en/of kleine prikkers.
Tapas borrelplank
Wil jij een tapas borrelplank maken? Met dit recept lever jij een tapas borrelplank waar iedereen blij van wordt!
null personen
490 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Giet de gegrilde paprika af in een vergiet en laat uitlekken. Snijd de paprika in de lengte in repen van ca. 1 cm. en doe in een kommetje. Doe de olijven, de ansjovis en de Coppa-rolletjes in kommetjes en zet alles op de borrelplank.
Snijd de fuet in heel dunne plakjes en leg op de plank. Snijd een deel van de manchego in plakjes en leg op de plank met de rest van het stuk. Leg de Jamon Serrano op de plank. Leg de scrocchi erbij.
Serveer met (kaas)messen, servetten, vorkjes en/of kleine prikkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
295 g gegrilde rode paprika's in pot
150 g olijven met knoflook
100 g koelverse ansjovis
80 g koelverse tapas coppa-rolletjes met roomkaas en vijg
150 g fuet iberico
145 g manchego
65 g serranoham
100 g scrocchi toast met zeezout
Dit heb je nodig
grote borrelplank