Zalm uit de oven
Besprenkel zalm met olie, peper en zout en de oven zorgt ervoor dat-ie perfect gaar wordt.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C.
Leg de zalm op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olijfolie, zout en peper. Zet de zalm 20-25 min. in het midden van de oven, afhankelijk van hoe gaar je de vis wilt hebben en de dikte van de filet.
De zalm is klaar als hij aan de binnenkant nog een beetje glazig is, maar wel warm.
Zalm uit de oven
Besprenkel zalm met olie, peper en zout en de oven zorgt ervoor dat-ie perfect gaar wordt.
hoofdgerecht
null personen
380 kcal
5 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C.
Leg de zalm op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olijfolie, zout en peper. Zet de zalm 20-25 min. in het midden van de oven, afhankelijk van hoe gaar je de vis wilt hebben en de dikte van de filet.
De zalm is klaar als hij aan de binnenkant nog een beetje glazig is, maar wel warm.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
580 g verse zalmfilets
2 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
bakpapier