Stoof met kikkererwten, tomaat, paprika en tonijn
bewaar
bewaar

Stoof met kikkererwten, tomaat, paprika en tonijn

De paprikapoeder geeft deze stoof met kikkererwten, tomaat, paprika en tonijn die heerlijke rokerigheid.

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rode ui in halve ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in halve repen. Snijd de knoflook fijn.

Voeg de paprika, knoflook, paprikapoeder en komijn toe aan de ui en bak 5 min. mee. Doe de kikkererwten in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Voeg samen met de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat 8 min. met de deksel op de pan op laag vuur stoven.

Laat ondertussen de blikjes tonijn uitlekken en snijd de peterselie fijn. Breng de stoof op smaak met peper en zout. Schep de peterselie en ¾ van de tonijn erdoor en verdeel de rest erover.

combinatietipLekker met citroen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stoof met kikkererwten, tomaat, paprika en tonijn

De paprikapoeder geeft deze stoof met kikkererwten, tomaat, paprika en tonijn die heerlijke rokerigheid.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig