Ossenhaas van de BBQ
Vleesliefhebbers maak je gegarandeerd blij met gegrilde ossenhaas. Medium rare het lekkerst!
Aan de slag
Steek de barbecue aan en zorg dat hij goed heet is. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi rondom met peper en zout. Bestrijk met de olie.
Gril de ossenhaas op de barbecue in ca. 5-7 min. afhankelijk van de dikte medium rare. Keer halverwege.
Haal van de barbecue en laat 5 min. losjes afgedekt met aluminiumfolie rusten.
Ossenhaas van de BBQ
Vleesliefhebbers maak je gegarandeerd blij met gegrilde ossenhaas. Medium rare het lekkerst!
hoofdgerecht
null personen
205 kcal
15 min. bereiden
5 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan en zorg dat hij goed heet is. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi rondom met peper en zout. Bestrijk met de olie.
Gril de ossenhaas op de barbecue in ca. 5-7 min. afhankelijk van de dikte medium rare. Keer halverwege.
Haal van de barbecue en laat 5 min. losjes afgedekt met aluminiumfolie rusten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g ossenhaas
1 el olijfolie mild
Dit heb je nodig
BBQ
kerntemperatuurmeter
extra dik aluminiumfolie