Biefstuk met romige paddenstoelenjus
bewaar
bewaar

Biefstuk met romige paddenstoelenjus

Biestuk met champignonroomsaus is niet voor niets een klassieker. Serveer met aardappelpuree en boontjes en je hebt 'n heerlijk AVG'tje.

35 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 min. gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. Stamp de aardappelen en een beetje kookvocht met de pureestamper tot een smeuïge puree. Breng op smaak met peper en zout.

Dep ondertussen de biefstukken droog en bestrooi rondom met de helft van de kruidenmix. Verhit de boter met de olie in een koekenpan en bak de biefstukken op hoog vuur in 4 min. medium rare, keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. afgedekt rusten. Laat het bakvet zitten.

Kook ondertussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Bak in het achtergebleven bakvet de champignons met de rest van de kruidenmix 5 min. op middelhoog vuur, roer regelmatig. Voeg de slagroom toe en verwarm 1 min. Serveer de biefstuk met de paddenstoelenjus, sperziebonen en puree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk met romige paddenstoelenjus

Biestuk met champignonroomsaus is niet voor niets een klassieker. Serveer met aardappelpuree en boontjes en je hebt 'n heerlijk AVG'tje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig