Kaasomelet met frisse courgettesalade
Gezond lunchen met veel eiwitten? Kaasomelet is jouw go to.
Aan de slag
Rasp de courgette grof en snijd de bieslook fijn. Snijd de rucola grof en meng met de helft van de courgette, ⅓ van de bieslook, ⅓ van de olie en de azijn. Breng de courgettesalade op smaak met peper.
Klop de eieren los met de rest van de bieslook, de helft van de kaas en peper. Verhit in 2 koekenpannen de rest van de olie. Verdeel de rest van de courgette over de pannen en bak 1 min. op hoog vuur. Schenk het eimengsel erover en bak met de deksel op de pan op middelhoog vuur in 8. min. gaar.
Verdeel de rest van de kaas over de helft van elke omelet en vouw de omeletten dubbel. Bak nog 1-2 min. Halveer de omeletten en serveer met de courgettesalade.
Kaasomelet met frisse courgettesalade
Gezond lunchen met veel eiwitten? Kaasomelet is jouw go to.
null personen
380 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de courgette grof en snijd de bieslook fijn. Snijd de rucola grof en meng met de helft van de courgette, ⅓ van de bieslook, ⅓ van de olie en de azijn. Breng de courgettesalade op smaak met peper.
Klop de eieren los met de rest van de bieslook, de helft van de kaas en peper. Verhit in 2 koekenpannen de rest van de olie. Verdeel de rest van de courgette over de pannen en bak 1 min. op hoog vuur. Schenk het eimengsel erover en bak met de deksel op de pan op middelhoog vuur in 8. min. gaar.
Verdeel de rest van de kaas over de helft van elke omelet en vouw de omeletten dubbel. Bak nog 1-2 min. Halveer de omeletten en serveer met de courgettesalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
12½ g verse bieslook
85 g rucola
3 el milde olijfolie
1 tl azijn
8 witte scharreleieren
150 g geraspte 30+ kaas