Volkorenknäckebröd met tomaat en eikruim
Wist je dat knäckebröd in het Zweeds breekbrood betekent? Dan is dat nu kraakhelder!
Aan de slag
Breng een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en prak met een vork. Snijd ondertussen de tomaten in plakken.
Beleg het knäckebröd met de plakken tomaat en verdeel het eikruim erover. Bestrooi met de oregano en breng op smaak met peper.
Volkorenknäckebröd met tomaat en eikruim
Wist je dat knäckebröd in het Zweeds breekbrood betekent? Dan is dat nu kraakhelder!
null porties
95 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en prak met een vork. Snijd ondertussen de tomaten in plakken.
Beleg het knäckebröd met de plakken tomaat en verdeel het eikruim erover. Bestrooi met de oregano en breng op smaak met peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
2 trostomaten
8 stuks volkorenknäckebröd
1 tl gedroogde oregano