Geroosterde bloemkool, broccoli en paprika uit de oven
Weinig tijd en zin in veel groenten? Maak geroosterde bloemkool, broccoli, paprika en tomaatjes uit de oven; in 5 minuten schuif je alles er al in.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de olie met het knoflookpoeder, chilivlokken en het grove zeezout.
Snijd de puntpaprika’s in de lengte doormidden, verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten. Snijd in stukken van 3 cm. Verdeel de bloemkool- en broccoliroosjes, de paprika en romaatjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de knoflookolie en schep om. Bestrooi met de kappertjes en pompoenpitten. Bak ca. 15 min. in de oven. Schep halverwege om.
Geroosterde bloemkool, broccoli en paprika uit de oven
Weinig tijd en zin in veel groenten? Maak geroosterde bloemkool, broccoli, paprika en tomaatjes uit de oven; in 5 minuten schuif je alles er al in.
bijgerecht
null personen
240 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de olie met het knoflookpoeder, chilivlokken en het grove zeezout.
Snijd de puntpaprika’s in de lengte doormidden, verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten. Snijd in stukken van 3 cm. Verdeel de bloemkool- en broccoliroosjes, de paprika en romaatjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de knoflookolie en schep om. Bestrooi met de kappertjes en pompoenpitten. Bak ca. 15 min. in de oven. Schep halverwege om.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el milde olijfolie
2 tl knoflookpoeder
1 tl chilivlokken
1 tl grof zeezout
2 puntpaprika's
400 g koelverse bloemkool- en broccoliroosjes
250 g romaatjes
2 el kappertjes
3 el pompoenpitten
Dit heb je nodig
bakpapier