Koolhydraatarme wentelteefjes
bewaar
bewaar

Koolhydraatarme wentelteefjes

Restjes koolhydraatarm brood over? Maak er dan koolhydraatarme wentelteefjes van!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Klop het ei in een diep bord los met de melk, kaneel en het vanille-extract. Wentel het brood in het ei-melkmengsel en laat het erin liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen.

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak het brood in ca. 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Snijd schuin doormidden en serveer.

variatietipVervang de kaneel en vanille extract door 30 g Parmigiano Reggiano, ½ el gedroogde Italiaanse kruiden en 1 tl knoflookpoeder. Snijd 150 g snoeptomaten in kwarten en meng met 1 tl balamicoazijn, peper en eventueel zout. Verdeel de tomaten over de wentelteefjes en bestrooi met 10 g Parmigiano reggiano (per 2 personen).
variatietipVerwarm 2 el 100% pindakaas natural met 10 g roomboter in een steelpan en laat op laag vuur smelten. Besprenkel de wentelteefjes met de verwarmde pindakaas en bestrooi met 1 el AH pindastukjes (per 2 personen)
variatietipHalveer de helft van 1 doosje diepvries mangostukjes (250 g) en pureer de rest van de mangostukjes met 1 el sinaasappelsap en 2 el Griekse yoghurt 0% in een hoge beker. Serveer de wentelteefjes met de mangopuree, mangostukjes en in reepjes gesneden 1 takje verse muntblaadjes. (per 2 personen)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolhydraatarme wentelteefjes

Restjes koolhydraatarm brood over? Maak er dan koolhydraatarme wentelteefjes van!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig