Snelle uitdeelijsjes
Men neme een grote bak ijs + 12 houten vorkjes en voilá: daar zijn je snelle uitdeelijsjes.
10 min. bereiden / 1 uur wachten
4 ingrediënten
Aan de slag
Snijd het ijs met een mes in 12 rechthoekige stukken, terwijl het ijs in de bak blijft. Prik de houten vorkjes zo diep mogelijk in het ijs. Zet de bak ijs 1 uur terug in de vriezer. Snijd de aardbeien doormidden en leg tussen de vorkjes. Schep met behulp van een lepel de ‘ijsjes’ eruit en bestrooi naar smaak met de nougatine of de chocomix.
Snelle uitdeelijsjes
Men neme een grote bak ijs + 12 houten vorkjes en voilá: daar zijn je snelle uitdeelijsjes.
nagerecht
null personen
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd het ijs met een mes in 12 rechthoekige stukken, terwijl het ijs in de bak blijft. Prik de houten vorkjes zo diep mogelijk in het ijs. Zet de bak ijs 1 uur terug in de vriezer. Snijd de aardbeien doormidden en leg tussen de vorkjes. Schep met behulp van een lepel de ‘ijsjes’ eruit en bestrooi naar smaak met de nougatine of de chocomix.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 l tricolore schepijs
6 aardbeien
60 g nougatine in bakje
4 el strooifeest chocomix
Dit heb je nodig
houten vorkjes