Gebakken bloemkoolrijst met zalm en shanghaipaksoi
bewaar
bewaar

Gebakken bloemkoolrijst met zalm en shanghaipaksoi

Hoe je met maar 5 ingrediënten toch zo lekker kunt koken? Het antwoord weet je na de eerste hap van deze bloemkoolrijst met zalm en paksoi.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Laat de steelaanzet zitten en snijd de shanghaipaksoi elk in 4 parten. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de paksoi (in delen) 2-3 min aan elke snijkant op middelhoog vuur.

Verhit ondertussen de sesamolie in een hapjespan op laag vuur en bak de bloemkoolrijst ca. 3 min. op laag vuur. Schenk de sojasaus erbij en bak nog 2 min. mee. Breng op smaak met peper. Breek ondertussen de warmgerookte zalm in grove stukken.

Verdeel de bloemkoolrijst over diepe kommen en serveer de zalm en paksoi ernaast.

vegatipVervang de gerookte zalm door pittige tofureepjes (AH Biologisch).
bereidingstipIn plaats van 2 struiken shanghai- paksoi kun je ook 1 paksoi gebruiken.
combinatietipLekker met limoen.

Gebakken bloemkoolrijst met zalm en shanghaipaksoi

Instructievideo - 00:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken bloemkoolrijst met zalm en shanghaipaksoi

Hoe je met maar 5 ingrediënten toch zo lekker kunt koken? Het antwoord weet je na de eerste hap van deze bloemkoolrijst met zalm en paksoi.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig