Broodje carpaccio
Niet voor niets een klassieker: broodje carpaccio. Lekker bij een lunchroom, maar misschien nóg wel lekkerder zelfgemaakt.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de ciabattina’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio. Meng de pesto met de mayonaise en een ½ el kappertjesvocht (per 2 personen).
Halveer de gedroogde tomaatjes. Snijd de ciabattina's open en besmeer beide zijden met de helft van de pestomayonaise. Verdeel achtereenvolgens de carpaccio, rucola, kappertjes, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en kaas uit de carpaccioverpakking erover.
Besprenkel met de rest van de pestomayonaise, breng op smaak met peper en eventueel zout en serveer.
Broodje carpaccio
Niet voor niets een klassieker: broodje carpaccio. Lekker bij een lunchroom, maar misschien nóg wel lekkerder zelfgemaakt.
null personen
605 kcal
10 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de ciabattina’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio. Meng de pesto met de mayonaise en een ½ el kappertjesvocht (per 2 personen).
Halveer de gedroogde tomaatjes. Snijd de ciabattina's open en besmeer beide zijden met de helft van de pestomayonaise. Verdeel achtereenvolgens de carpaccio, rucola, kappertjes, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en kaas uit de carpaccioverpakking erover.
Besprenkel met de rest van de pestomayonaise, breng op smaak met peper en eventueel zout en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 afbakciabattina's
40 g rucola
120 g carpaccio
2 el verse groene pesto
3 el mayonaise
6 koelverse semi-gedroogde cherry tomaatjes
1 el kappertjes