Snelle risotto met spinazie en cherrytomaten
Deze snelle risotto met spinazie is jouw redder in nood!
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer ondertussen de tomaatjes en snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit ¼ van de boter in een koekenpan en bak de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaatjes toe en bak 5 min. mee.
Schep de spinazie voorzichtig door de risotto tot de blaadjes zijn geslonken. Neem de pan van het vuur en voeg ⅔ van de kaas en de rest van de boter toe.
Verdeel over borden en schep de tomaten erover. Bestrooi met de rest van de kaas en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snelle risotto met spinazie en cherrytomaten
Deze snelle risotto met spinazie is jouw redder in nood!
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer ondertussen de tomaatjes en snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit ¼ van de boter in een koekenpan en bak de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaatjes toe en bak 5 min. mee.
Schep de spinazie voorzichtig door de risotto tot de blaadjes zijn geslonken. Neem de pan van het vuur en voeg ⅔ van de kaas en de rest van de boter toe.
Verdeel over borden en schep de tomaten erover. Bestrooi met de rest van de kaas en breng op smaak met peper en eventueel zout.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
420 g Riso Scotti buona idea risotto porcino
300 g biologische snoepgroente tomaat
1 teen knoflook
40 g ongezouten roomboter
200 g verse spinazie
40 g Parmigiano Reggiano-poeder