Snelle risotto porcini
Risotto eten én snel eten? Met deze risotto porcini lukt dat!
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de grote paddenstoelen in stukjes van een ½ cm en halveer de champignons. Ris de blaadjes van de takjes kruiden uit de verpakking van de paddenstoelen en snijd de blaadjes fijn. Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan op hoog vuur. Bak de paddenstoelen, champignons en de kruiden 10 min. Roer regelmatig, ze mogen wat donker van kleur worden. Breng op smaak met peper en zout.
Rasp de Parmezaanse kaas. Neem de risotto van het vuur en meng de helft van de gebakken paddenstoelen erdoor. Schep de rest van de boter en de helft van de Parmezaanse kaas erdoor. Laat 2 min. staan.
Schep de risotto in diepe borden en verdeel de rest van de gebakken paddenstoelen en Parmezaanse kaas erover.
Snelle risotto porcini
Risotto eten én snel eten? Met deze risotto porcini lukt dat!
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de grote paddenstoelen in stukjes van een ½ cm en halveer de champignons. Ris de blaadjes van de takjes kruiden uit de verpakking van de paddenstoelen en snijd de blaadjes fijn. Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan op hoog vuur. Bak de paddenstoelen, champignons en de kruiden 10 min. Roer regelmatig, ze mogen wat donker van kleur worden. Breng op smaak met peper en zout.
Rasp de Parmezaanse kaas. Neem de risotto van het vuur en meng de helft van de gebakken paddenstoelen erdoor. Schep de rest van de boter en de helft van de Parmezaanse kaas erdoor. Laat 2 min. staan.
Schep de risotto in diepe borden en verdeel de rest van de gebakken paddenstoelen en Parmezaanse kaas erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
420 g Riso Scotti buona idea risotto porcino
200 g paddenstoelen voor risotto
400 g champignons
80 g ongezouten roomboter
80 g Parmezaanse kaas