Groentestoof met ei
Stevige brunch bomvol groenten en met hét brunchingrediënt: eieren.
Aan de slag
Snijd de sjalotten in dunne ringen en halveer de champignons. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons, sjalot en de helft van de eikruiden 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Voeg de spinazie toe en laat slinken. Knip de romaatjes in trosjes en verdeel over de pan. Maak 4 kuiltjes in de pan en breek in elk een ei. Bestrooi de eieren met de rest van de eikruiden en laat met de deksel op de pan in ca. 8 min. garen tot het eiwit net gestold is.
Snijd ondertussen het brood in sneetjes en rooster in de broodrooster. Serveer de eieren in de pan met het brood en de veldsla. Verwijder de takjes inclusief kroontjes van de tomaat en bestrooi het gerecht eventueel met wat extra eikruiden naar smaak.
Groentestoof met ei
Stevige brunch bomvol groenten en met hét brunchingrediënt: eieren.
null personen
530 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de sjalotten in dunne ringen en halveer de champignons. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons, sjalot en de helft van de eikruiden 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Voeg de spinazie toe en laat slinken. Knip de romaatjes in trosjes en verdeel over de pan. Maak 4 kuiltjes in de pan en breek in elk een ei. Bestrooi de eieren met de rest van de eikruiden en laat met de deksel op de pan in ca. 8 min. garen tot het eiwit net gestold is.
Snijd ondertussen het brood in sneetjes en rooster in de broodrooster. Serveer de eieren in de pan met het brood en de veldsla. Verwijder de takjes inclusief kroontjes van de tomaat en bestrooi het gerecht eventueel met wat extra eikruiden naar smaak.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sjalotten
250 g kastanjechampignons
25 g ongezouten roomboter
2 tl kruidenmix voor ei
200 g verse spinazie
250 g romaatjes
4 middelgrote eieren
1 AH Liefde & Passie wit desembrood met pompoenpitten
40 g veldsla
Dit heb je nodig
broodrooster