Toast met cottagecheese, tomaat pijnboompitten en dille
bewaar
bewaar

Toast met cottagecheese, tomaat pijnboompitten en dille

Lunchen doe je het beste met toast. En al helemaal met deze toast met cottagecheese, tomaat, pijnboompitten en dille!

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de knoflook fijn en meng met de helft van de olie, peper en eventueel zout. Snijd 2 sneetjes (per 2 personen) van 2 cm van het brood. Besmeer ze aan beide kanten met de knoflookolie. Verdeel over een rooster en bak 8-10 min. in de oven, draai halverwege om.

Pers ondertussen de halve citroen uit. Snijd de tomaten in plakjes en de dille fijn. Schep de tomaat om met de rest van de olie, 1 tl citroensap (per 2 personen) en de dille. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur en rooster de pijnboompitten in 3-4 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

Besmeer de toast met de cottagecheese. Verdeel de plakjes tomaat erover en bestrooi met de pijnboompitten.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toast met cottagecheese, tomaat pijnboompitten en dille

Lunchen doe je het beste met toast. En al helemaal met deze toast met cottagecheese, tomaat, pijnboompitten en dille!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig