Toast met cottage cheese, druiven en pecannoten
Frisse cottage cheese op toast met noten en druiven uit de oven, daar toasten we op!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de druiven over de ovenschaal, besprenkel met ⅔ van de olie en rooster ca. 15 min. in het midden van de oven tot de schil barst en gerimpeld is.
Verdeel de pecannoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de laatste 5 min. met de druiven mee.
Snijd ondertussen 4 sneetjes van het brood (per 4 personen) en besmeer met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril het brood 3-4 min. Keer halverwege.
Haal de druiven en noten uit de oven en laat iets afkoelen. Besmeer de toast met de Hüttenkäse en verdeel de druiven erover. Hak de noten fijn en ris de blaadjes van de takjes tijm. Strooi de pecannoten en tijm over de druiven en breng op smaak met peper en zout.
Toast met cottage cheese, druiven en pecannoten
Frisse cottage cheese op toast met noten en druiven uit de oven, daar toasten we op!
null personen
310 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de druiven over de ovenschaal, besprenkel met ⅔ van de olie en rooster ca. 15 min. in het midden van de oven tot de schil barst en gerimpeld is.
Verdeel de pecannoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de laatste 5 min. met de druiven mee.
Snijd ondertussen 4 sneetjes van het brood (per 4 personen) en besmeer met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril het brood 3-4 min. Keer halverwege.
Haal de druiven en noten uit de oven en laat iets afkoelen. Besmeer de toast met de Hüttenkäse en verdeel de druiven erover. Hak de noten fijn en ris de blaadjes van de takjes tijm. Strooi de pecannoten en tijm over de druiven en breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g pitloze rode druiven
1½ el milde olijfolie
30 g ongezouten pecannoten
½ AH Liefde & Passie wit desembrood met pompoenpitten
200 g AH cottage cheese
2 takjes verse tijm
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)
bakpapier
grillpan