Noedelsoep met kip, spinazie en ei
bewaar
bewaar

Noedelsoep met kip, spinazie en ei

Drukke dag voor de boeg? Met deze noedelsoep met kip, spinazie en ei sta je vanavond maar 15 min. in de keuken, ideaal!

15 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Breng een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 6 min. net niet hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer in de lengte.


Meng ondertussen de kip met de sriracha, olie, peper en eventueel zout. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de kip op middelhoog vuur in ca. 5 min. gaar. Keer halverwege.

Doe de 2 zakjes soepbasismix uit de ramen kit samen met
 het kokend water in een soeppan en breng aan de kook. Voeg de noedels uit de ramen kit toe en kook 1-2 min. in de bouillon. Meng de spinazie erdoor.


Laat ondertussen de mais uitlekken en snijd de salade-ui in zo dun mogelijke ringen. Verdeel de spitskool met de soep over ruime kommen. Verdeel de mais erover. Snijd de kip in repen en leg samen met het ei erop. Bestrooi met de salade-ui en de zeewier-sesammix uit de ramen kit.

algemeenMaak met de rest van de spitskool een salade voor bijvoorbeeld de volgende dag. Meng een ½ el mayonaise met een ½ tl azijn, peper en zout en meng met de spitskool, blokjes appel en eventueel wat verse kruiden zoals peterselie of selderij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedelsoep met kip, spinazie en ei

Drukke dag voor de boeg? Met deze noedelsoep met kip, spinazie en ei sta je vanavond maar 15 min. in de keuken, ideaal!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig