Entrecote van de BBQ met blauwaderkaas-jalapeñoboter
Boter + vlees = match made in heaven. Entrecote + blauwaderkaas-jalapeñoboter = to die for.
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Verwijder de steelaanzet van de jalapeñopeper en snijd het vruchtvlees met de zaadlijsten fijn. Snijd de peterselie fijn. Meng de peper met de peterselie, blauwaderkaas en het zeezout door de boter.
Dep de entrecotes droog met keukenpapier. Bestrijk ze aan beide kanten met de olie, bestrooi met zout en gril ze 4 min. (medium) op de barbecue. Keer halverwege. Neem van de barbecue.
Schep op elke entrecote 1 el boter, bestrooi met peper en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.
Entrecote van de BBQ met blauwaderkaas-jalapeñoboter
Boter + vlees = match made in heaven. Entrecote + blauwaderkaas-jalapeñoboter = to die for.
hoofdgerecht
null personen
375 kcal
15 min. bereiden
5 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Verwijder de steelaanzet van de jalapeñopeper en snijd het vruchtvlees met de zaadlijsten fijn. Snijd de peterselie fijn. Meng de peper met de peterselie, blauwaderkaas en het zeezout door de boter.
Dep de entrecotes droog met keukenpapier. Bestrijk ze aan beide kanten met de olie, bestrooi met zout en gril ze 4 min. (medium) op de barbecue. Keer halverwege. Neem van de barbecue.
Schep op elke entrecote 1 el boter, bestrooi met peper en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.
bewaartip:
algemeen:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 jalapeñopeper
15 g verse platte peterselie
125 g blauwaderkaas
1 tl grof zeezout
100 g ongezouten roomboter
4 Greenfields entrecote
1 el arachideolie
Dit heb je nodig
barbecue