BBQ portobello 'caprese'
Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Knip de tomaten in trosjes. Verwijder de stelen van de portobello’s. Bestrijk de buitenkant van de portobello’s met de olie.
Verdeel de pastasaus, minimozzarellabolletjes en de tomaten over de portobello’s. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de portobello’s in de grillschaal en rooster ca. 15 min. op de barbecue. Garneer met de basilicumblaadjes en bestrooi met peper en eventueel zout.
BBQ portobello 'caprese'
Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!
bijgerecht
null personen
110 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Knip de tomaten in trosjes. Verwijder de stelen van de portobello’s. Bestrijk de buitenkant van de portobello’s met de olie.
Verdeel de pastasaus, minimozzarellabolletjes en de tomaten over de portobello’s. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de portobello’s in de grillschaal en rooster ca. 15 min. op de barbecue. Garneer met de basilicumblaadjes en bestrooi met peper en eventueel zout.
combinatietip:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g cherrytomaten aan de tak
4 portobello's
1 el arachideolie
4 el pastasaus basilicum
12 mini-mozzarellabolletjes
2 takjes verse basilicum
Dit heb je nodig
barbecue
aluminium grillschaal (wegwerp, 16 x 26 cm)