BBQ portobello 'caprese'
bewaar
bewaar

BBQ portobello 'caprese'

Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Knip de tomaten in trosjes. Verwijder de stelen van de portobello’s. Bestrijk de buitenkant van de portobello’s met de olie.

Verdeel de pastasaus, minimozzarellabolletjes en de tomaten over de portobello’s. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de portobello’s in de grillschaal en rooster ca. 15 min. op de barbecue. Garneer met de basilicumblaadjes en bestrooi met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met geroosterde pijnboompitten.
variatietipVervang de tomaten door paprikareepjes of olijven. Of door salami (het gerecht is dan niet meer vegan).
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

BBQ portobello 'caprese'

Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig