Volkoren pitatosti met spinazie, tomaat en mozzarella
Geen pantosti maar een pitatosti! Lekker belegd met spinazie, tomaat en mozzarella.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en laat de spinazie in delen slinken. Breng op smaak met peper. Doe de spinazie in een zeef en laat goed uitlekken.
Snijd ondertussen de tomaten en mozzarella in dunne plakjes. Snijd de pitabroodjes overlangs doormidden en besmeer alle snijkanten met de zuivelspread. Verdeel over de helft van de pitabroodhelften de spinazie, tomaat en mozzarella. Bestrooi met de oregano en peper. Dek af met de rest van de pitabroodhelften met de besmeerde kant naar beneden.
Verhit de grillpan en gril de pitabroodjes in 2 delen in 5-6 min. goudbruin. Keer voorzichtig halverwege. Snijd doormidden en serveer.
Volkoren pitatosti met spinazie, tomaat en mozzarella
Geen pantosti maar een pitatosti! Lekker belegd met spinazie, tomaat en mozzarella.
null personen
425 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en laat de spinazie in delen slinken. Breng op smaak met peper. Doe de spinazie in een zeef en laat goed uitlekken.
Snijd ondertussen de tomaten en mozzarella in dunne plakjes. Snijd de pitabroodjes overlangs doormidden en besmeer alle snijkanten met de zuivelspread. Verdeel over de helft van de pitabroodhelften de spinazie, tomaat en mozzarella. Bestrooi met de oregano en peper. Dek af met de rest van de pitabroodhelften met de besmeerde kant naar beneden.
Verhit de grillpan en gril de pitabroodjes in 2 delen in 5-6 min. goudbruin. Keer voorzichtig halverwege. Snijd doormidden en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el milde olijfolie
200 g bladspinazie
2 tomaten
250 g Bellezza mozzarella
4 grote volkorenpitabroodjes
100 g zuivelspread naturel
2 tl gedroogde oregano
Dit heb je nodig
grillpan