Speltbroodje met fenegriekgeitenkaas en granaatappelcompote
bewaar
bewaar

Speltbroodje met fenegriekgeitenkaas en granaatappelcompote

Met dit speltbroodje met fenegriekgeitenkaas en granaatappelcompote tover je de lente op je bord.

20 min. bereiden / 11 min. oventijd / 10 min. wachten

12 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Verdeel de broodjes over een bakplaat. Bak in het midden van de oven 10-12 min. bruin en knapperig. Laat afkoelen. Maak ondertussen de chutney. Snipper de ui.

Verwarm de olie in een steelpan en fruit de ui met het komijnzaad en het zout 5 min. op laag vuur onder regelmatig omscheppen. Voeg de granaatappelpitjes, azijn, basterdsuiker, granaatappelmelasse en 3 el water toe.

Breng aan de kook en laat op middelhoog vuur 10 min. iets inkoken. Laat 10 min. afkoelen. Halveer de broodjes. Beleg een helft van ieder broodje met een plak geitenkaas en verdeel er wat veldsla over. Schep op elk broodje een royale eetlepel chutney.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Speltbroodje met fenegriekgeitenkaas en granaatappelcompote

Met dit speltbroodje met fenegriekgeitenkaas en granaatappelcompote tover je de lente op je bord.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig