Koolhydraatarm ontbijt: havermout met aardbeiensaus en pompoenpitten
bewaar
bewaar

Koolhydraatarm ontbijt: havermout met aardbeiensaus en pompoenpitten

Dit recept bewijst maar weer dat een koolhydraatarm ontbijt erg lekker kan zijn!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een steelpan zonder olie of boter en rooster de pompoenpitten ca. 3 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.

Breng ondertussen in een steelpan de amandeldrink aan de kook. Voeg de havermout toe en laat ca. 10 min. koken. Roer af en toe. Schep de lijnzaad erdoor en zet het vuur uit.

Verwarm in een andere kleine pan de aardbeien, breng op smaak met het anijszaad. Prak met een vork tot een puree.

Verdeel de havermoutpap over komen en swirl de aardbeiensaus erdoor. Bestrooi met de pompoenpitten. Serveer direct.

combinatietip Lekker met extra anijszaad.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolhydraatarm ontbijt: havermout met aardbeiensaus en pompoenpitten

Dit recept bewijst maar weer dat een koolhydraatarm ontbijt erg lekker kan zijn!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig