Vegan bananenpannenkoekjes met aardbeiensaus
bewaar
bewaar

Vegan bananenpannenkoekjes met aardbeiensaus

Zei iemand vegan bananenpannenkoekjes? Lekker! Met een extra portie aardbeiensaus, alsjeblieft.

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Laat de aardbeien ontdooien. Prak de bananen fijn. Maak een dik beslag van de het meel, de banaan, bakpoeder, sojadrink en ⅓ van de olie. Laat even staan.

Verhit in een koekenpan ⅙ van de olie op middelhoog vuur. Schep steeds 3 hoopjes beslag in de pan en bak de pannenkoekjes 2-3 min. en draai om. Bak nog 2 min. tot goudbruin en gaar. Herhaal tot je 3 pannenkoekjes per persoon hebt.

Verwarm ondertussen in een steelpan de aardbeien en het water ca. 8-10 min. met de deksel op de pan op laag vuur. Plet met een vork tot een grove puree.

Leg op elk bord een stapel van 3 pannenkoekjes en verdeel de aardbeiensaus erover of serveer erbij.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan bananenpannenkoekjes met aardbeiensaus

Zei iemand vegan bananenpannenkoekjes? Lekker! Met een extra portie aardbeiensaus, alsjeblieft.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig