Rudolphbroodjes
Rudolph ziet eruit om op te eten! Tip: deel dit kersthapje uit als traktatie.
Aan de slag
Bereid de hamburgerbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer de runderchipolataworstjes en snijd ze aan de ronde buitenkant 1,5 cm in. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de worstjes in ca. 5 min. gaar.
Halveer de cherrytomaatjes. Keer regelmatig. Snijd de hamburgerbroodjes op twee plekken aan de bovenkant en maak met een holling van 1 bij 1 cm. Steek daar bij elk broodje twee worst-geweien.
Leg de gehalveerde cherrytomaat in het midden van de broodjes als neus en verdeel de rozijnen over de broodjes als ogen.
Rudolphbroodjes
Rudolph ziet eruit om op te eten! Tip: deel dit kersthapje uit als traktatie.
null porties
150 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de hamburgerbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer de runderchipolataworstjes en snijd ze aan de ronde buitenkant 1,5 cm in. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de worstjes in ca. 5 min. gaar.
Halveer de cherrytomaatjes. Keer regelmatig. Snijd de hamburgerbroodjes op twee plekken aan de bovenkant en maak met een holling van 1 bij 1 cm. Steek daar bij elk broodje twee worst-geweien.
Leg de gehalveerde cherrytomaat in het midden van de broodjes als neus en verdeel de rozijnen over de broodjes als ogen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 mini hamburgerbroodjes
4 runderchipolataworstjes
1 el milde olijfolie
2 cherrytomaten
8 rozijnen