Mini gourmet hamburgers
Niet alleen de kinderen worden bij van deze vrolijke gourmetburgertjes.
20 min. bereiden
7 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de snoepgroenten en radijs in dunne plakjes. Snijd de kaas in 8 gelijke plakjes (bij 8 porties).
Verwarm het gourmetstel. Verdeel de olie over 4 pannetjes (bij 8 porties). Bak de burgers in de pannetjes in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Leg de laatste 2 min. de plakjes kaas op de burgers en gril kort onder de gourmetgrill. Halveer ondertussen de broodjes overlangs en gril met de snijkant naar beneden ca. 2 min. op de gourmetplaat.
Besmeer de snijkanten van de broodjes met de aioli. Leg op elke broodje een vegaburger. Verdeel er van elke groentesoort 2 plakjes over. Top de burgers af met de bovenkant. Steek een tapasprikker in elke burger.
Miniregenboogburgers uit een gourmetpannetje
Instructievideo - 00:23 min.
Mini gourmet hamburgers
Niet alleen de kinderen worden bij van deze vrolijke gourmetburgertjes.
bijgerecht
null porties
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de snoepgroenten en radijs in dunne plakjes. Snijd de kaas in 8 gelijke plakjes (bij 8 porties).
Verwarm het gourmetstel. Verdeel de olie over 4 pannetjes (bij 8 porties). Bak de burgers in de pannetjes in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Leg de laatste 2 min. de plakjes kaas op de burgers en gril kort onder de gourmetgrill. Halveer ondertussen de broodjes overlangs en gril met de snijkant naar beneden ca. 2 min. op de gourmetplaat.
Besmeer de snijkanten van de broodjes met de aioli. Leg op elke broodje een vegaburger. Verdeel er van elke groentesoort 2 plakjes over. Top de burgers af met de bovenkant. Steek een tapasprikker in elke burger.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
175 g snoepgroentemix
50 g radijsjes
45 g jonge kaas sambal
1 el arachideolie
8 AH Excellent mini gourmet groenteburgers
8 mini hamburgerbroodjes
60 g koelverse aioli
Dit heb je nodig
gourmetstel
tapasprikkers