Vega frikandel speciaal van de bakplaat
Classic topper: zo'n frikandel speciaal. En die kan dus ook heel makkelijk vega en op de bakplaat!
Aan de slag
Halveer de vegetarische frikandellen. Snijd de helften in de lengte ca. 1 cm in, maar niet door. Snipper de ui, doe in een schaaltje en zet met de mayonaise en de currysaus op tafel.
Verhit de olie op de bakplaat van de gourmetset en bak de vegetarische frikandellen in 12 min. rondom goudbruin. Spuit er een streep mayonaise en een streep curry in. Verdeel de gesnipperde uitjes erover.
Vega frikandel speciaal van de bakplaat
Classic topper: zo'n frikandel speciaal. En die kan dus ook heel makkelijk vega en op de bakplaat!
bijgerecht
null porties
195 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de vegetarische frikandellen. Snijd de helften in de lengte ca. 1 cm in, maar niet door. Snipper de ui, doe in een schaaltje en zet met de mayonaise en de currysaus op tafel.
Verhit de olie op de bakplaat van de gourmetset en bak de vegetarische frikandellen in 12 min. rondom goudbruin. Spuit er een streep mayonaise en een streep curry in. Verdeel de gesnipperde uitjes erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 diepvries vegetarische frikandellen
1 kleine ui
50 g mayonaise
50 g currysaus
2 el milde olijfolie