Vegetarische burger van de BBQ
Burger-time! Vandaag op het menu: een vegaburger met kleurige groenten als biet, peen en romaine.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de vegaburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de ui in dunne ringen en de bieten in plakjes. Haal de bladeren van de sla los. Verhit de grillpan. Snijd de hamburgerbroodjes overlangs doormidden. Leg de helften met de snijkanten naar beneden in de grillpan en gril 1 min.
Bestrijk alle snijkanten van de broodjes met de tzatzikisalade. Beleg de onderste helften achtereenvolgens met de sla, bietjes, peen, vegaburgers, augurk, nog wat peen, sla en ui. Dek af met de bovenste helften van de broodjes.
Vegetarische burger van de BBQ
Burger-time! Vandaag op het menu: een vegaburger met kleurige groenten als biet, peen en romaine.
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de vegaburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de ui in dunne ringen en de bieten in plakjes. Haal de bladeren van de sla los. Verhit de grillpan. Snijd de hamburgerbroodjes overlangs doormidden. Leg de helften met de snijkanten naar beneden in de grillpan en gril 1 min.
Bestrijk alle snijkanten van de broodjes met de tzatzikisalade. Beleg de onderste helften achtereenvolgens met de sla, bietjes, peen, vegaburgers, augurk, nog wat peen, sla en ui. Dek af met de bovenste helften van de broodjes.
combinatietip:
bereidingstip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el milde olijfolie
4 vegetarische burgers gemarineerd
1 kleine rode ui
2 gekookte rode bieten
1 krop babyromainesla
4 hamburgerbroodjes
150 g tzatzikisalade
150 g peen julienne
8 augurkenplakjes
Dit heb je nodig
grillpan