Vegetarische goulash van jackfruit
bewaar
bewaar

Vegetarische goulash van jackfruit

Deze goulash is helemaal vegetarisch. En zelfs veganistisch als je vegan groentebouillon gebruikt. Lekker!

20 min. bereiden / 30 min. wachten

11 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan of braadpan en fruit de ui en knoflook 5 min. op laag vuur.

Spoel ondertussen het jackfruit af in een zeef onder koud stromend water, laat uitlekken en snijd grof. Snijd de tomaten in stukjes van ca. 1 cm. Voeg het jackfruit, karwijzaad, de paprikapoeder, peper en zout toe aan de ui en knoflook en bak 3 min. op matig vuur mee.

Halveer ondertussen de paprika’s, verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten en snijd in stukken van ca. 1 cm. Voeg de paprika, tomaat, krieltjes, het bouillonblokje en het hete water toe en breng aan de kook. Laat 30 min. op laag vuur stoven met de deksel op de pan. Roer af en toe.

variatietipAls variatie kun je de aardappel achterwege laten en de goulash serveren met gekookte rijst of brood.
combinatietipLekker met krulpeterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische goulash van jackfruit

Deze goulash is helemaal vegetarisch. En zelfs veganistisch als je vegan groentebouillon gebruikt. Lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig