Pasta ovenschotel met groente en balletjes
Voor deze Hollandse romige pasta uit de oven heb je maar 5 ingrediënten nodig!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.
Meng de macaroni met de roerbakgroente, soepballetjes, kookroom, kaas, peper en eventueel zout en verdeel over de ovenschaal. Bak ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Schep na 20 min. om.
Pasta ovenschotel met groente en balletjes
Voor deze Hollandse romige pasta uit de oven heb je maar 5 ingrediënten nodig!
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
15 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.
Meng de macaroni met de roerbakgroente, soepballetjes, kookroom, kaas, peper en eventueel zout en verdeel over de ovenschaal. Bak ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Schep na 20 min. om.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g macaroni grande
800 g verse Hollandse roerbakgroente
275 g biologische rundersoepballetjes
250 ml kookroom 20%
175 g geraspte oude kaas 48+
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)