Speculoossandwich met peer en walnoten
Speculoos, peer én walnoten: hallo nieuwe lievelingslunch!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de walnoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan, laat afkoelen en hak grof.
Rooster ondertussen het brood. Schil de peer en snijd in dunne plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de plakjes peer 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
Besmeer het brood met de speculoospasta en verdeel de peer over 2 sneetjes. Bestrooi met de walnoten en dek af met de rest van het brood met de besmeerde kant naar beneden. Snijd schuin door en serveer.
Speculoossandwich met peer en walnoten
Speculoos, peer én walnoten: hallo nieuwe lievelingslunch!
null personen
540 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de walnoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan, laat afkoelen en hak grof.
Rooster ondertussen het brood. Schil de peer en snijd in dunne plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de plakjes peer 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
Besmeer het brood met de speculoospasta en verdeel de peer over 2 sneetjes. Bestrooi met de walnoten en dek af met de rest van het brood met de besmeerde kant naar beneden. Snijd schuin door en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
30 g ongezouten walnoten
4 sneetjes wit vloerbrood
1 eetrijpe peer
10 g ongezouten roomboter
4 el Lotus speculoospasta