Speculoossandwich met peer en walnoten
bewaar
bewaar

Speculoossandwich met peer en walnoten

Speculoos, peer én walnoten: hallo nieuwe lievelingslunch!

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de walnoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan, laat afkoelen en hak grof.

Rooster ondertussen het brood. Schil de peer en snijd in dunne plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de plakjes peer 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

Besmeer het brood met de speculoospasta en verdeel de peer over 2 sneetjes. Bestrooi met de walnoten en dek af met de rest van het brood met de besmeerde kant naar beneden. Snijd schuin door en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Speculoossandwich met peer en walnoten

Speculoos, peer én walnoten: hallo nieuwe lievelingslunch!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig