Kippenragout in pasteibakjes
bewaar
bewaar

Kippenragout in pasteibakjes

Never change a winning team: ragout + pasteitjes zijn voor altijd kampioen.

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de pasteitjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe ondertussen het basisrecept in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

Boen de appel schoon, snijd in 4 parten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Snijd de platte peterselie fijn. Klop een dressing van 3 el vocht van de zilveruitjes (per 4 personen), mosterd en mayonaise. Schep de appel, zilveruitjes, de salademix en ¾ van de peterselie om met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.

Schep de ragout in de bakjes en bestrooi met de rest van de peterselie. Serveer met de salade.

bereidingstipZoek op de site naar 1194250 voor het recept van de kipragout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kippenragout in pasteibakjes

Never change a winning team: ragout + pasteitjes zijn voor altijd kampioen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig