Courgettesalade met balletjes & limoen-pindadressing
bewaar
bewaar

Courgettesalade met balletjes & limoen-pindadressing

Wie steelt vanavond de show: de courgettespaghetti of de broccolirijst?

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de balletjes met 1 el chilisaus (per 4 personen) op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

Hak ondertussen de pinda’s grof. Boen de limoenen schoon en rasp de groene schil. Pers 1 ½ limoen uit. Houd een paar blaadjes munt achter voor garnering en snijd de rest fijn. Snipper de ui. Meng de pinda’s, ui, gesneden munt, het limoenrasp en 3 el -sap (per 4 personen) met de rest van de chilisaus tot een dressing.

Voeg de broccolirijst en sojabonen toe aan de balletjes en roerbak 1 min. op hoog vuur. Meng de courgettespaghetti erdoor en bak nog 1 min.

Haal de pan van het vuur en meng de helft van de dressing erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een grote platte schaal, besprenkel met de rest van de dressing en bestrooi met de achtergehouden muntblaadjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Courgettesalade met balletjes & limoen-pindadressing

Wie steelt vanavond de show: de courgettespaghetti of de broccolirijst?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig