Couscoussalade met kikkererwten, paprika & rozijnen
bewaar
bewaar

Couscoussalade met kikkererwten, paprika & rozijnen

Zeg je couscous, dan zeg je kikkererwten. Een gouden combi.

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Doe de couscous in een kom. Schenk er het kokende water over en voeg de kruidenpasta en ¼ van de olie toe. Roer door, dek af en laat 10 min. staan.

Schil en rasp ondertussen de winterpeen. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. een ½ cm. Snijd de salade-ui in dunne ringetjes en de peterselie fijn. Spoel de kikkererwten in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken.

Roer de couscous los met een vork en schep om met de rest van de olie, winterpeen, paprika, salade-ui, peterselie, kikkererwten en rozijnen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de citroen in plakjes en serveer erbij.

combinatietipLekker met gezouten grofgehakte amandelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscoussalade met kikkererwten, paprika & rozijnen

Zeg je couscous, dan zeg je kikkererwten. Een gouden combi.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig